Instruccions d'ús
El menú és sorpresa,
depèn del que recollim cada dia. El més probable és que tinguem fruita i
verdures variades en diferents formats. La imaginació a la cuina!
El projecte
s'autogestiona amb els seus usuaris, que col·laboren en les tasques de
funcionament del menjador, en la mesura de les seves possibilitats. Què cal
perquè el menjador funcioni?
1. Recollida de
productes als mercats i comerços del barri; compra del que no s'obté (arròs,
pasta...);
2. Preparació i cuinat
dels aliments;
3. Muntar i parar les
taules;
4. Distribuir el menjar
i repartir els plats i les begudes. És imprescindible aprofitar-lo tot, de manera que, si les racions són massa grans, cal redistribuir-les;
5. Cadascú renta el seu
plat, els seus coberts i el seu got i, qui pot, ajuda a recollir i netejar la
resta d'estris, taules i cadires.
L’aigua és de franc,
com el plat. Qui en tingui possibilitat, pot fer una petita aportació
econòmica, posant-la a la caixeta. Aquests diners van destinats a finançar productes
que no es poden aconseguir amb la recollida, necessaris per a confeccionar els
menús, com ara oli, arròs, ous, etc.
També seran benvinguts
els excedents dels particulars que en vulguin aportar.
El projecte s'adreça a
tothom, es trobi o no en situació de necessitat, i que col·labori en el
funcionament del menjador en qualsevol de les parts del procés.
dónde se cocinan los alimentos?
ResponElimina